LotRo Windfola - Protectors of Valar
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma

Anahtar-kelime

Raid  

En son konular
» Stormlords
Paz Mart 25, 2012 4:51 pm tarafından Faerwyns

» Eothren
C.tesi Mart 24, 2012 10:11 pm tarafından Faerwyns

» Class Alımları...
C.tesi Mart 24, 2012 1:24 pm tarafından Faerwyns

» Merhabalar
C.tesi Mart 24, 2012 11:32 am tarafından AvenKal

» Monster Play Rank Sistemi
C.tesi Mart 24, 2012 11:24 am tarafından AvenKal

» Lore-Master Rehberi
C.tesi Mart 24, 2012 11:22 am tarafından AvenKal

» Hiperbol
Ptsi Şub. 06, 2012 2:37 pm tarafından greenshadoww

» Riders of Rohan duyuruldu.
Ptsi Şub. 06, 2012 2:34 pm tarafından greenshadoww

» Donjuan
Cuma Ekim 14, 2011 10:09 pm tarafından Ekoos

Mayıs 2012
PtsiSalıÇarş.Perş.CumaC.tesiPaz
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Takvim Takvim

Facebook
Facebbok Grubumuz

Lua Scripting (Beta), oyuna yeni eklenen Lua Script hakkında...

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

Lua Scripting (Beta), oyuna yeni eklenen Lua Script hakkında...

Mesaj  Dilara Bir Cuma Ağus. 05, 2011 11:34 am

herkese selamlar,

Eksikliği uzun zamandır hissedilen, diğer birçok MMO oyunda bulunan, add-on lar artık LotRO da Lua scriptleri ile karşımızda. isteyenler kendi script kodlarını yazıp kendi istedikleri add on ları yaratabileceği gibi, isteyenler de hazır olan add on lardan beğendiklerini kullanabilirler.

Turbine şu an için çok çok kısıtlı bir oynama alanı bırakmış durumda add onlar için fakat yine de güzel araçlar çıkmış durumda.

şimdi can alıcı nokta; Lua Scriptleri nasıl kullanabilirim;

Adım 1; (Plugin leri client inize uygulamak)

Windows XP için (C:\Documents and Settings\<your user name>\My Documents\The Lord of the Rings Online)
Windows Vista/7 için (C:\Users\<your user name>\Documents\The Lord of the Rings Online)

içine "Plugins" adlı bir klasör oluşturun, ve kullanmak istediğiniz bütün pluginleri bu klasörün içine atın. (birçok plugin kendi klasörlerini oluşturacaktır.)

Adım 2; (Uygun Plugin leri listelemek)

Oyuna girdikten sonra (istediğiniz pluginleri klasöre yerleştirdikten sonra) chat ekranına;

- /plugins refresh

Sonra, bütün uygulanabilir pluginleri görmek için;

- /plugins list

Bu liste şu an için uygulayabileceğiniz ve Plugins klasörüne kopyaladığınız bütün pluginleri göstermektedir. yüklediğiniz bir plugini listede görmemeniz durumunda adım 1i dikkatlice tekrar ediniz, yine de olmazsa LotRO client ınızı yeniden başlatınız.

Adım 3; Pluginleri Yüklemek

* Önemli Not: Bu adımı karakterinize HER girişinizde tekrar etmeniz gerekmektedir. Lua sistemi şu an beta olduğu için otomatik olarak başlayamamaktadır! *

Adım 2 de listede görünen plugin leri yüklemek için aşağıdaki kodları chat ekranına yazmanız gerekmektedir;

- /plugins load <Plugin Name>

-- (<Plugin Name> yerine listenizde görünen Pluginlerden birisinin adını yazınız.)

eğer herhangi bir hata ile karşılaşmadıysanız, plugininizi yüklemede başarılı oldunuz demektir. eğer herhangi bir hata alırsanız lütfen hatayı plugin in yazarına bildiriniz ki gerekli düzeltmeler yapılabilsin.

Pluginleri kaldırmak için;

pluginler karakterinizden çıktığınız zaman otomatik olarak kalkmaktadır, yine de hemen kapatmak için;

- /plugins unload

Son adımı tekrar ettikten sonra bütün pluginleriniz kaldırılacağı için kullanmak istediğiniz pluginleri yeniden yüklemeniz gerekmektedir.

Dilara

Kullanıcı profilini gör

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön

- Similar topics